• Web Design

  Επιλογή Μεγέθους Γραμμάτων
  image

  Web Design

  Αναλαμβάνουμε την κατασκευή στατικών ή δυναμικών website που προβάλλουν με τον καλύτερο τρόπο την επιχείρηση σας και προσφέρουν υψηλής ποιότητας υπηρεσίες, εκμεταλλευόμενοι στο έπακρο τις δυνατότητες του διαδικτύου.


 • Web Development

  Επιλογή Μεγέθους Γραμμάτων
  image

  Web Development

  Η σχεδίαση μιας ευπαρουσιάστης μοντέρνας και πλήρους περιεχομένου ιστοσελίδας είναι η ειδικότητά μας. Η τεχνογνωσία μας σε συνδυασμό με το μεράκι των τεχνικών μας στον τομέα του internet, των πολυμεσικών εφαρμογών και στη γραφιστική αποδίδουν επιτυχημένα projects. Μπορούμε να αναλάβουμε τη δημιουργία από την πιο απλή στατική ιστοσελίδα μέχρι και την πιο απαιτητική δυναμική.


 • Marketing Tools

  Επιλογή Μεγέθους Γραμμάτων
  image

  Marketing Tools

  Η εταιρεία μας παρέχει πλήθος εργαλείων μάρκετινγκ, όπως:

  Search Engine Optimization (SEO)
  E-mail Marketing (Newsletter)
  Σχεδίαση Logo
  Online Διαφήμιση (Google Adwords, Facebook)
  Προώθηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (Facebook, Twitter, MySpace κτλ) • Πώς Δουλεύουμε

  Επιλογή Μεγέθους Γραμμάτων
  image

  Πώς Δουλεύουμε

  Η εταιρεία μας ανέκαθεν χαρακτηριζόταν και συνεχίζει να χαρακτηρίζεται από τη συνέπεια, την άμεση εξυπηρέτηση και τις θετικές γνώμες των πελατών της. Οι εποχές μπορεί να άλλαξαν από το 1998 μέχρι σήμερα, ωστόσο η Webmania συνέχισε να βρίσκεται στο προσκήνιο των εξελίξεων, όντας από τις πρώτες εταιρείες οι οποίες υιοθετούσαν και υιοθετούν νέες μεθόδους σχεδιασμού, ανάπτυξης και προώθησης ιστοσελίδων. Για μας πάνω απ' όλα βρίσκεται το συμφέρον των πελατών μας, γι' αυτό άλλωστε και διακρινόμαστε για τις τιμές μας, οι οποίες μεταξύ άλλων μας έχουν καθιερώσει στην αγορά ως μία εκ των πιο προσιτών εταιρειών για τους πελάτες. Πάντα προσπαθούμε να επιτύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα με το ελάχιστο δυνατό κόστος για τους πελάτες μας.


 • Άρθρα

  Επιλογή Μεγέθους Γραμμάτων
  image

  Άρθρα

  Σύντομα κοντά σας με πολλές και πολύτιμες πληροφορίες...


More More

Search Engine Optimization (SEO)

Επιλογή Μεγέθους Γραμμάτων

Search Engine Optimization (SEO) είναι η διαδικασία για τη βελτίωση της προβολής μιας ιστοσελίδας στις μηχανές αναζήτησης μέσω του "φυσικού" ή μη-πληρωτέου τρόπου("βιολογικό" ή "αλγοριθμικής") αποτελέσματα αναζήτησης.

Περισσότερα...

Σε γενικές γραμμές, τις προηγούμενες (ή υψηλότερη κατάταξη στη σελίδα αποτελεσμάτων αναζήτησης), και πιο συχνά ένα site εμφανίζεται στη λίστα αποτελεσμάτων αναζήτησης, τόσο περισσότερο οι επισκέπτες θα εισπράξει από τους χρήστες της μηχανής αναζήτησης. SEO μπορεί στόχο διαφορετικά είδη αναζήτησης, συμπεριλαμβανομένων αναζήτηση εικόνων, τοπική αναζήτηση, αναζήτηση βίντεο, ακαδημαϊκή έρευνα, [1] αναζήτηση ειδήσεων και τη βιομηχανία-ειδικά κάθετη μηχανές αναζήτησης.

Ως στρατηγική μάρκετινγκ Διαδικτύου, SEO θεωρεί πως μηχανές αναζήτησης εργασίας, ό, τι οι άνθρωποι ψάχνουν για, τους πραγματικούς όρους αναζήτησης δακτυλογραφημένες σε μηχανές αναζήτησης και οι οποίες είναι μηχανές αναζήτησης που προτιμάται από συγκεκριμένο φορέα τους. Η βελτιστοποίηση μιας ιστοσελίδας μπορεί να περιλαμβάνει την επεξεργασία του περιεχομένου της και HTML και συναφών κωδικοποίησης τόσο αναβαθμιστεί η σημασία της σε συγκεκριμένες λέξεις-κλειδιά και να αρθούν τα εμπόδια στις δραστηριότητες ευρετηρίασης των μηχανών αναζήτησης. Προώθηση ενός site για να αυξηθεί ο αριθμός των backlinks, ή εισερχόμενες συνδέσεις, είναι μια άλλη τακτική SEO.

Το ακρωνύμιο "SEOs" μπορεί να αναφέρεται σε «βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης," ένας όρος που εγκρίθηκε από μια βιομηχανία της σύμβουλοι που εκτελούν έργα βελτιστοποίηση για λογαριασμό πελατών, και από τους υπαλλήλους που εκτελούν τις υπηρεσίες SEO σε εσωτερικό επίπεδο. Βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης μπορεί να προσφέρει SEO ως αυτόνομη υπηρεσία ή ως μέρος μιας ευρύτερης εκστρατείας μάρκετινγκ. Επειδή αποτελεσματική SEO μπορεί να απαιτήσει αλλαγές στον πηγαίο κώδικα HTML από μια τοποθεσία και το περιεχόμενο του ιστοτόπου, SEO τακτικές που μπορούν να ενσωματωθούν σε ιστοσελίδα ανάπτυξη και το σχεδιασμό. Ο όρος "μηχανή αναζήτησης φιλική» μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να περιγράψει τα σχέδια ιστοσελίδα, μενού, συστήματα διαχείρισης περιεχομένου, εικόνων, βίντεο, καροτσάκια, και άλλα στοιχεία που έχουν βελτιστοποιηθεί για τους σκοπούς της έκθεσης μηχανής αναζήτησης.

Μια άλλη κατηγορία των τεχνικών, γνωστή ως μαύρο καπέλο SEO, αναζήτηση δηλητηρίαση του κινητήρα, ή spamdexing, χρησιμοποιεί μεθόδους όπως τα αγροκτήματα συνδέσεων, λέξη-κλειδί γέμιση και άρθρο κλώση ότι υποβαθμίζουν τόσο η συνάφεια των αποτελεσμάτων αναζήτησης και την ποιότητα της εμπειρία χρήστη με τις μηχανές αναζήτησης. Οι μηχανές αναζήτησης ματιά για τοποθεσίες που χρησιμοποιούν αυτές τις τεχνικές, προκειμένου να τους αφαιρέσει από τους δείκτες τους, και μπορούν να αλλάξουν κατάταξης αλγόριθμο τους για να εμφανιστεί πιο σχετικά αποτελέσματα.

Χρήσιμες Πληροφορίες

Search Engine Optimization (SEO)

Search Engine Optimization (SEO) είναι η διαδικασία για...

Στατικές Ιστοσελίδες

Οι στατικές ιστοσελίδες είναι απλά HTML έγγραφα......

Δυναμικές Ιστοσελίδες

Στις δυναμικές ιστοσελίδες μπορούν να...